Flabbergasted door de New Kids

WAARSCHUWING: De New Kids videos bevatten expliciete beelden en kunnen als schokkend worden ervaren.

Nee, dit gaat niet over de boyband uit de jaren negentig. Dit gaat over vijf opgeschoten vrienden uit het Brabantse Maaskantje.

new-kids-flabber

De New Kids variëren in leeftijd van 23 tot 27, zijn niet bijster intelligent of hoog opgeleid en zien er uit als een stel gabbers uit de jaren negentig. Hun muziekkeuze is dito, rijden in een Opel Manta of op een brommer (sita) of scooter, bier is als een frisdrank en tijd hebben ze genoeg. Ze kennen geen empathie, hebben meteen een mening klaar, nemen geen blad voor de mond, denken vaak niet voor ze iets doen, gedragen zich soms als hooligans en laten meestal een grote rotzooi (letterlijk en figuurlijk) achter. Uitspraken als ‘verrekte mongol’ en ‘hé kut’ worden in seizoen drie veel gebezigd en beginnen nu overal op te duiken. In de videos van de New Kids zie je hun absurde en idiote avonturen.

De sketches van de New Kids On The Block zijn humoristisch (link), lachwekkend (link), recht voor je raap (link), kennen geen gène (link), compleet overtrokken (link), extreem hard (link), buiten alle proporties (link), vol van absurditeiten (link) en soms te heet voor tv (link, link, link). Ze waren als eerste te zien op Flabber en tegenwoordig zendt Comedy Central ze ook uit. Keihard lachen met de absurde avonturen van de New Kids!

Meer New Kids On The Block vind je hier.

Over Sievert Schreiber

1978 | M | “Always look on the bright side of life”
Dit bericht werd geplaatst in Grappig, S2 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Flabbergasted door de New Kids

  1. Pingback: New Kids On The Block (3 Videos) « Sievert Schreiber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s