3FM Serious Request 2009: Malaria de wereld uit!

3FM Serious Request 2009 is van start gegaan en staat dit jaar in het teken van malariabestrijding. Prinses Maxima heeft de drie djs opgesloten in het Glazen Huis in Groningen, de deur zit op slot, SR09 is begonnen. Gerard Ekdom, Giel Beelen en Annemieke Schollaert zullen tot 24 december, zonder te eten en zonder te roken, onafgebroken verzoekplaatjes draaien om in het kader van Serious Request geld op te halen voor de bestrijding van malaria. Om te zien hoe jij mee kan helpen malaria te bestrijden of hoe je Serious Request 2009 kan volgen moet je verder lezen.

Eric in Sierra Leone

Help malaria de wereld uit!

In samenwerking met het Rode Kruis organiseert radiozender 3FM al een paar jaar, zie hier, de actie Serious Request om geld op te halen voor een specifiek doel. Dit jaar is dat de bestrijding van malaria. Lees er alles over op de website van Serious Request 2009. De actie is ook te volgen via sociale media als Hyves, Facebook, Twitter, Flickr en YouTube. En op de website van 3FM Serious Request 2009 is de livestream vanuit het Glazen Huis in Groningen te bekijken of te beluisteren.

Vraag nu een plaatje aan!

Meer Serious Request is hier te vinden.

Over Sievert Schreiber

1978 | M | “Always look on the bright side of life”
Dit bericht werd geplaatst in Ratjetoe, S2 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s