Applauso voor Sievert Schreiber in de Mister Macho Contest – HD (video)

Vermakelijke vakantievideo van mijzelf, Sievert Schreiber, als deelnemer aan de Mister Macho Contest in mijn hotel. Als onderdeel van het entertainment in de bar ’s avonds moest mocht ik samen met een Brit en een Deen deelnemen aan de verkiezing van de meest macho man van ons hotel. Ik kreeg een gele pruik op en een rode badjas aan en mocht mijn macho showtje laten zien. Dit tot grote hilariteit en lol van het publiek. Je mag drie keer raden wie er won. Applauso!

Video: Sievert Schreiber in the Mister Macho Contest – HD

En dat is echt iets voor Sievert, mijn sixpack showen en al dat andere body-building gedoe. Ik begin elke dag met opdrukken, ben een toonbeeld van fitness en doe alles voor een goed uiterlijk en lichaam *knipoog*. Ik heb me best vermaakt bij het maken van dit stukje comedy want ik had gelukkig al lang door dat alles puur ter vermaak was. Heerlijk, even lekker gek doen en lol maken om anderen te laten lachen. Leuk om je verjaardag op die manier te vieren, ook al ben ik tweede geëindigd achter de Brit. Het zijn leuke herinneringen aan mijn vakantie en verjaardag op Tenerife in januari 2010.

Bron: Youtube

Over Sievert Schreiber

1978 | M | “Always look on the bright side of life”
Dit bericht werd geplaatst in Grappig, S2 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Applauso voor Sievert Schreiber in de Mister Macho Contest – HD (video)

  1. Pingback: Tweets that mention Applauso voor Sievert Schreiber in de Mister Macho Contest – HD (video) « Sievert Schreiber -- Topsy.com

  2. Die lange met de gele pruik ben ik dus zelf. LOL!

  3. Pingback: Michael, de tellende papegaai – HD + bonus (video) « Sievert Schreiber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s